Tanıtım

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü

Bilgisayar bilimi ve teknolojisinin en son gelişmelerini öğrencilerine sunan dinamik bir programa sahiptir. Öğrencilerimiz, mikro işlemci üzerine çalışmalar, yapay zeka, yazılım geliştirme, bilgisayar ağları gibi alanlarda kapsamlı bir eğitim alırken, sektörün ihtiyaçlarına ve yeniliklerine uygun şekilde donanımlı hale gelmektedirler.

Programımız, teorik derslerin yanı sıra laboratuvar çalışmaları, proje tabanlı öğrenme ve staj imkanları gibi pratik deneyimleri de içermektedir. Böylece öğrencilerimiz, gerçek dünya problemlerine çözüm üretme becerilerini geliştirirken, aynı zamanda sektördeki tecrübeli uzmanlarla etkileşimde bulunma fırsatı yakalamaktadırlar.

Mezunlarımız, bilgisayar teknolojileri sektöründe çeşitli kariyer fırsatlarına sahiptirler. Yazılım geliştirme firmaları, bilişim güvenliği şirketleri, yapay zeka geliştiricileri, kamu kurumları ve özel sektörün çeşitli alanlarında çalışma imkanları bulunmaktadır. Ayrıca, girişimcilik ruhuyla donatılan öğrencilerimiz, kendi teknoloji şirketlerini kurma yolunda da ilerleyebilirler.

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, öğrencilerine hem bilgisayar bilimi alanında güçlü bir temel sunmakta hem de çağın gereksinimlerine uygun şekilde yetişmeleri için gerekli olan becerileri kazandırmaktadır. Bilgi çağında rekabetçi bir şekilde var olmak isteyen öğrencilerimiz için bir eğitim ortamı sunmaktayız.

Programlarımız

Bağlantılar

Araştırma

İletişim