Öğretim Elemanımız 3+1eğitim sistemi kapsamında Ankara'da işyeri ziyaretinde bulundu

Haber Tarihi :   26.04.2024

Yüksekokulumuz Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Öğretim Elemanlarımızdan Dr. Öğretim Üyesi Netice Duman 26/04/2024 Tarihinde Polatlı-Ankara'da  ORS (Ortadoğu Rulman Sanayi ve Ticaret A.Ş.) fabrikasına ziyarette bulundu. Öğretim Elemanımız 3+1eğitim sistemi kapsamında ORS Ankara Polatlı'da 300.000 m2 arazisinde 100.000 m2 üzerinde kapalı alanda yıllık 100 milyon adet rulman üretim kapasitesine sahip fabrikada, İşletmede Mesleki Eğitim dersi kapsamında öğrenci denetimi yaptı. Yetkililerden fabrika ve staj eğitimi kapsamıda bilgi aldı. Fabrikada öğrenciye İşyerinde Mesleki Eğitim kapsamında iyi bir eğitim verildiği ve uygulama yapması sağladığı görüldü.